29.03.2024

Черговий вантаж для українських бійців та мешканців “гарячих точок” відправили з Тернополя

Ваша реклама

Понад 40 адресних посилок своїм рідним, які зараз у гарячих точках країни, змогли відправити жителі нашого міста безкоштовно. Все це завдяки центру “Допомога армії від Тернополя”. Також багато багажу надіслали безпосередньо військовим на фронт.

«Бачимо наступають холоди, тому веземо буржуйки, теплі речі, фліски, взуття, продукти харчування тривалого зберігання, сухпайки. Те що необхідно хлопцям в окопах, які перебувають безпосередньо на передовій», — розповів голова ГО “Схід та Захід — єдині назавжди” Василь Конько.

Цього разу вантаж везуть у Донецьку та Дніпропетровську області. Там на фронті його дуже чекають.

«Велику частину речей назбирали волонтери. Ну і ми доукомплектуємо вантаж. Так, надали близько 500 комплектів нової пошитої форми, а також продукти харчування тривалого зберігання, турнікети, нижню білизну і інші речі, які є необхідними. Ті за якими до нас звертаються військові», — пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Безкоштовно передати посилки своїм рідним та близьким можна буде й надалі. Їх потрібно приносити у центр “Допомога армії від Тернополя” за адресою Лисенка, 8а. Деталі за номером – 067-009-15-40.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,