19.05.2024

Чекають випускного, але спершу – іспити: як у школах Тернополя готуються до завершення навчання

Ваша реклама

Готуватися до останнього дзвоника і випускного уже починають у тернопільських школах. Хоч карантин і вніс свої корективи, та без свята учнів не залишать, зокрема, у восьмій школі.

Тут школярів вже готують сценарій святкової програми, аби здивувати цьогорічних 11-класників. Адже ті зараз думають не про святкування, а про іспити.

Загалом цей рік, за словами учнів, був досить цікавий. Не завадили і постійні зміни – навчання у школі офлайн та дистанційне.
Додамо, у восьмій школі щороку планують нестандартні останні дзвоники. Заступниця директора Гання Івницька пригадала, кілька років поспіль організовували так звану “Ватру”. Це символічний вогонь, навколо якого об’єднувалися учні, батьки і вчителі. Та через карантин цьогоріч таке дійство не проводитимуть.

Основних підготовчих моментів у школі не розкривають. Будуть традиційні подяка школі, прощальна пісня, діти покажуть свої таланти. Та головне – дотримуватися карантину. І під час останнього дзвоника,  і випускного.

Загалом, у кожній школі самі можуть вирішувати – як проводити останній дзвоник. А от щодо традиційної ходи випускників Тернополем – наразі остаточної відповіді немає. Попередня дата міського випускного 2 липня, та в управлінні освіти кажуть, епідситуація може змінитися. Натомість учні зізнаються, до традиційної ходи із радістю долучилися б.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,