20.04.2024

Бої на межі Тернопільщини та Рівненщини: відбулася найбільша в Україні теренова гра “Гурби-Антонівці”

Ваша реклама

Гра, яка об’єднує патріотичну молодь з усієї країни. З 7 по 10 травня на межі Тернопільської та Рівненської областей відбулася найбільша в Україні теренова гра «Гурби-Антонівці».

Цьогоріч участь у змаганнях взяли понад 250 учасників. У 2021 організатори вперше змістили терен – додали нову ділянку на півночі. Саме тому, перед початком Гурбів, гравці ретельно вивчали нову територію.

У грі брали участь три команди: леви, вовки і диверсанти. За перемогу змагалися лише перші дві, завдання ж диверсантів – всіма силами завадити гравцям. Перемогу здобуває та команда, яка  отримає більше балів у «боях» і знайшовши прапор суперника.
Відбувся і показовий бій між учасниками, які вперше цього року приїхали на гру.

Після урочистостей в учасників – декілька годин на відпочинок. А потім – стартували 60 годин стратегій, життя в екстремальних умовах і захопливих боїв.

“Сьогодні наш терен 20 квадратних кілометрів – а завтра ним стане вся Україна!” Це головне гасло гри. Організатори кажуть, впродовж 60 годин учасники стають великою командою, розвивають тактичні та фізичні навички. Саме тому, для сотень хлопців та дівчат Гурби – не лише звичайна гра.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,