08.09.2024

БФ Ігоря Гуди «Твори добро» та БФ «Хвилі змін» передали автівку для ЗСУ

Ваша реклама

Доброчинці допомогли військовим. Боєць 5 батальйону ДУК «Правий сектор» Друг Гриша приїхав до Тернополя за новим транспортом для свого батальйону. Військовий каже, автівки зараз є важливим ресурсом, який, допомагає бути спритнішими у боях з ворогом.

Везли автівку для військових з Великобританії. Знайшли і пригнали транспорт волонтери благодійного фонду «Хвилі змін» за підтримки Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро».

«Маємо офіційні запити від частин, від тероборони з південних або східних регіонів. І відносно листів дивимся що в нас проходить», — пояснив співзасновник БФ «Хвилі змін» Руслан Кулик.

Автівку перед від’їздом на передову – освятив Владика Нестор.

«Наші воїни завжди звертаються до церкви з проханням молитов і благословення. І освятити автомобілі та іншу техніку, яка їде з ними. І воїни вірять, і це справджується. Під благословенням і молитвою церкви і народу вони живими повертаються додому. І віримо що скоро прийде перемога і мир на українську землю», —сказав Владика Нестор.

За пів року повномасштабного вторгнення Благодійний фонд Ігоря Гуди  «Твори добро» пригнав військовим на фронт 15 позашляховиків.

Окрім цього, волонтери безперервно допомагають нашим героям з передової амуніцією, бронежилетами, паливом, ліками, медичним обладнаням, продуктами харчування та усім необхідним.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,