26.04.2024

“Безпечне літо-2021”: поліцейські ретельніше дбатимуть про безпеку дітей влітку

Креатор буд

На Тернопільщині стартувала операція «Безпечне літо-2021». Під час неї поліцейські ще ретельніше дбатимуть про безпеку дітей.

За словами старшого інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції патрульної поліції Тернопільського районного управління поліції Марії Гайдуцької, поліцейські спільно з рятувальниками та військовослужбовцями Національної гвардії проводять профілактичні заходи з батьками та їхніми дітьми про поведінку на водоймищах. Адже батьки несуть персональну відповідальність за своїх неповнолітніх дітей, а за їх неналежне виховання може бути складений адмінпротокол за статтею 184.

Плюсова температура – це «сезон» відкритих вікон. Поліція нагадала батькам про максимальну увагу до малечі та попереджає про відповідальність у разі недбалого ставлення до них, а тим більше – насильства.

Звертаються ювенали і з проханням зробити дитину «видимою» на дорозі за допомогою світловідбиваючих елементів та просять розказати малолітнім про небезпеку ігор у покинутих будівлях, недобудовах, на даху.

Наголошують поліцейські і продавцям щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,