20.04.2024

Безкоштовно дізнатися свій ВІЛ-статус пропонують тернополянам

Креатор буд

Тестування на ВІЛ, гепатити В і С. Подбати про своє здоров’я охочим тернополянам пропонують 1 грудня. Об 11.00 на вулиці Гетьмана Сагайдачного біля пам’ятника Івана Франку розпочнеться просвітницька акція, присвячена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

В рамках заходу лікарі безкоштовно консультуватимуть краян і безоплатно тестуватимуть на ВІЛ – інфекцію, вірусні гепатити В і С. Окрім цього, тернополянам роздаватимуть просвітницьку літературу.

“Закликаємо вcіх активізувати свою громадянську позицію і пройти тестування на ВІЛ – інфекцію! Процедура є абсолютно безкоштовною. Своєчасна діагностика та лікування дають шанс на життя”, – закликають фахівці.

Акцію організовують ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», КНП «Тернопільський обласний медичний центр соціально – небезпечних захворювань» ТОР, БО «Тернопільське благодійне товариство БО «Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України .



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,