26.04.2024

“Батьківське серце”: у Тернополі 50 дітей, чиї батьки загинули на війні, отримали нагороди

Креатор буд

Війна, яка змінила життя мільйонів. У Тернополі пам’ятними відзнаками «Батьківське серце» нагородили 50 дітей, чиї батьки загинули на Сході України.

На кожній з відзнак є вигравіруване прізвище та ім’я загиблого воїна, а також зображено тереновий вінок з краплиною крові. Для батьків та дітей військових ці підвіски – шана і пам’ять про рідних.

Акція «Батьківське серце» є всеукраїнською. Ініціаторами її проведення стали діючі військові та ветерани війни. За рік роботи такі відзнаки отримали декілька тисяч дітей загиблих воїнів з усієї України.

За словами президента ГС ВВЦО «Бойове братерство України» Павла Жебрівського за попередніми підрахунками таких дітей більше 9 тисяч по Україні.

Вшанувати пам’ять загиблих воїнів і підтримати їхніх близьких та рідних у Тернополі прийшло чимало небайдужих. Адже найголовніше, що можна зробити для родин загиблих воїнів – пам’ятати про героїв.

Організатори також зазначили, впродовж року такі заходи в різних областях будуть проводити й надалі. Аби пам’ятну відзнаку отримала кожна дитина, чиї батьки загинули захищаючи мільйони українців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,