20.04.2024

Бачити внутрішню красу: проєкт “Я справжня” для дічаток стартував у тернопільському “Карітас”

Креатор буд

Піклуватися про красу та здоров’я вчаться юні тернополянки. Така ціль проєкту “Я справжня”, який стартував у тернопільському “Карітас”. Заняття відвідує 10 дівчаток, віком від 11 до 12 років. Кожна з них прийшла на заняття, щоб привчити себе до чогось нового.

Настя та Христя на проєкті також вперше. Розповідають, заняття їм дуже подобаються.

Проєкт “Я справжня” стартував цьогоріч навесні. Реалізується він в рамках соціально-педагогічної роботи з дітьми та молодю. Заняття проходять у тернопільському “Карітас”. Це вже третя група дівчаток.

Загалом проєкт триває 2,5 місяці. Кожне заняття проходить по-різному. Для дівчат запрошують психологів, дизайнерів, косметологів, стилістів.

Як відзначила керівниця проєкту “Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю” Аліна Муц,  мета проєкту – дати відповіді дівчатам на їх питання, які виникають в підлітковому віці від справжніх фахівців. За допомогою занять хочуть розкрити їхню внутрішню красу, показати їхню привабливість, їхню справжність, їхню цінність.

На заняття дівчатка проходять раз в тиждень. В майбутньому працівники Тернопільського Карітасу планують організувати такий ж проєкт тільки для хлопчиків.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,