29.03.2024

Автомобіль швидкої допомоги відправили в Суми з Тернополя

Креатор буд

Декілька тижнів тому Тернопільщина отримала медикаменти та автомобілі швидкої допомоги від жителів Великої Британії. Цей транспорт передали туди, де в ньому є найбільша потреба.

«Одна з них поїхала на Луганщину у військову частину, одна на Київщину для потреб військових, один транспортний засіб вже отримало місто Тростянець і зараз черговий автомобіль швидкої допомоги разом з медикаментами, з продуктами дитячого харчування відправляється в суми на звернення міського голови Сум», — пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Зазначимо, що це вже не перша допомога від Тернополя для жителів Сумщини. Тиждень тому поїхала велика фура на 20 тон з продуктами та речами для сумчан.

«Відповідно, це дуже добра практика, коли жителі міста, області, коли громадський сектор і влада об’єднуються, власне, виходить дуже багато. Тому що якраз з Сум багато комунікували і громадський сектор і влада, і вони спільно об’єднались», — наголосила начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради Христина Білінська.

Спільними зусиллями, ми забезпечимо достойне життя кожному українцю. Адже разом – ми сильніші!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,