26.04.2024

Активістом бути модно: у Тернополі відзначили найкращі громадські організації України

Ваша реклама

Популяризувати громадську діяльність. Про одна з найважливіших тем, яку обговорили під час панельної дискусії “Золотий фліпчарт”.

На зустрічі зібрались найкращі представники громадської діяльності. Це вже другий конкурс, який проводять у файному місті. Участь взяли команди із Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

«Ми намагаємось показати корисні проекти громадських активістів, трішки їх вивести їх на загал, показати чим вони корисні для громади», – зауважив керівник ГО “Освітньо-аналітичний розвиток громад” Максим Черкашин.

Учасники дискусії змогли не тільки познайомитись одне із одним, але й обговорити проблеми громадських організацій із експертами. Наприклад, мала кількість активістів. Таких в Україні є лише 15% з усього населення. Чому так мало – відповідь все є. Держава боїться підтримувати громадські організації, зазначають фахівці.

Всього у конкурсі “Золотий фліпчарт” було визначено дві номінації. Переможців нагородили організатори.Популяризувати громадську діяльність. Це одна з найважливіших тем, яку обговорили  під час панельної дискусії “Золотий фліпчарт”.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,