30.04.2024

Акцію пам’яті “Ціна незалежності” провели у Тернополі

Креатор буд

Біля пам’ятника Степану Бандері у Тернополі відбулася акція, присвячена Дню пам’яті захисників України, загиблих за незалежність і свободу нашої країни.

«Насправді кожен для нас є майже кожного дня. Тому що, на жаль, вісім років ми ховаємо кращих синів і дочок нашої країни. І навіть сьогодні кращі дочки та сини там, на передовій, надзвичайно високою ціною захищають нашу державність і нашу незалежність», — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. Особливо щемливий цей день для батьків загиблих воїнів. Їм дуже важлива згадка  і відчуття того, що їхні діти загинули недаремно. Адже людина жива, допоки про неї пам’ятають.

«Якщо дехто скаже, що з часом біль минає, то це не так. Біль не минає ніколи. Але разом, коли ми єдині, думаю, нам легше цей біль, це наше горе», — розповіла мати загиблого героя Михайла Цимбалістого Галина.

«День пам’яті – це ціна незалежності, ціна нашого державного прапора. Це просто життя України», — підкреслила мати загиблого героя Віктора Гурняка Марія.

Головне пам’ятати, що наша перемога  найкраща шана  пам’яті всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність України.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,