30.04.2024

Чому кременчани не задоволені оновленою площею міста

Ваша реклама

Про недоліки центральної площі в Кременці розповіли місцеві. Наголосили, що про те, як виглядатиме територія після модернізації, їм ніхто не показав, а вже кілька місяців після завершення робіт, її знову довелось ремонтувати.

Площу урочисто відкрили у листопаді минулого року. Але основне, що б хотіли бачити кременчани тут – не виконали: вночі площа не освітлюється, газони недоглянуті, а плитка, якою повністю вкрита ділянка – відстає. Обіцяний фонтан так і не запрацював. До того ж, скаржилися люди, зрізали понад десяток дерев, які росли тут роками.

У тендерній документації йдеться, що вартість цього проєкту понад 7 мільйонів гривень. Люди переконані, що ці кошти можна було б використати ефективніше і якісніше модеренізувати головну площу. Та, гніваються, їхню думку, влада зовсім не врахувала.

Тож чому такий дороговартісний проєкт виявився не якісним? Із цим питанням звернулися у міську раду. Тут пояснили, що площа ще не здана в експлуатацію.

Підрядна фірма, яка неякісно виконала роботу, зараз за тендерні гроші виправляє недоліки, додали в міськраді. Коли модернізацію площі завершать ще не відомо, проте готовий результат вже обіцяють перевіряти ретельніше.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,