19.04.2024

950 кілометрів на ровері: до Тернополя приїхали ветерани війни, які їдуть з Ужгорода до Києва

Креатор буд

950 кілометрів на велосипеді. Учасник російсько-української війни Сергій Поліщук та афганець Іван Балашов на роверах вирушили з Ужгорода до Києва. Сьогодні чоловіки приїхали до Тернополя.

Свій заїзд приурочили до Дня Конституції та Дня Незалежності України. Чоловіки зазначили, долають таку довгу дистанцію не вперше. Торік чоловіки проїхали на велосипедах з Ужгорода до Маріуполя.

Цьогоріч стартував заїзд 21 червня з Ужгорода. Учасники зазначили, найскладнішим для них був перший етап дистанції, адже тоді довелося проїхати понад 200 кілометрів гірськими схилами і долаючи перевали.

Сьогодні ж вже третій день заїду. Спортсмени проїхали зі Львова до Тернополя під палючим сонцем. Зізналися, крутити педалі у 30 градусну спеку – завдання не з легких.

У Тернополі ветерани зустрілися з сім’ями загиблих на сході воїнів. Згодом поклали квіти до стели загиблим за волю Україну та разом помолилися за усіх тих, хто відстоював честь та незалежність України.

Практично у кожному місті до велосипедистів доєднується молодь та любителі цього виду спорту. Вони проїжджають з ветеранами певні дистанції. Фінішують спортсмени 27 червня у Києві.

Читайте також: Олег Собчук 15-ий день на велосипеді: у Тернополі співак розповів про велотур #незалежний
Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,