28.03.2024

40 мільйонів на дороги: у Тернополі відремонтували 50% вулиць

Ваша реклама

Поточний ремонт доріг. Загалом у Тернополі 216 кілометрів вулиць, половину з яких зараз латають. На вулиці Довженка вже працює відповідна техніка та робочі. Тут зараз закладають асфальт. Паралельно роботи ведуться ще на декількох вулицях Тернополя. Завершать ремонт цих ділянок завтра. Після цього почнуть наносити горизонтальні розмітки, зокрема на Збаразькому кільці.

“Зараз в нас за планом йде вулиця Довженка, Слівенська, Вербицького, Галицька, Транспортна розв’язка Галицька — Весела і вулиця Ломоносова. Асфальтуємо сьогодні також і вулицю Замкову, Крушельницької і Острозького, вулицю Пирогова”, — каже начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик.

Окрім цього, через поточний ремонт доріг, рух транспорту на деяких ділянках буде обмежений.

На поточний ремонт доріг у Тернополі із міського бюджету виділили 40 мільйонів гривень.

“Через військовий стан ми не маємо можливості проволдити капітальний ремонти і будівництва. Але місто потребує утримання, прибирання доріг, поточних ремонтів доріг, тому роботи активно тривають”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За словами Сергія Надала, роботи намагаються проводити у такий спосіб, щоби мінімізувати незручності для тернополян під час ремонту. Також першочергово оновлюють проїзні вулиці, де курсує найбільше транспорту.

Ремонтні роботи вже завершили на вулицях: Бродівська, Львівська, Купчинського, 15 квітня. У планах на наступний тиждень мікрорайони Дружба, Старий парк та Новий світ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,