03.05.2024

15 жовтня фонд “МХП-Громаді” запрошує на благодійний “ФАЙНО ЗАБІГ” у Тернополі

Креатор буд

Бігти, щоб підтримати воїнів. 15 жовтня тернополян запрошують долучитися до благодійного “ФАЙНО ЗАБІГУ”. Майбутні учасники вже почали тренування. Хоч йдеться не так про спортивні досягнення, як про наближення Перемоги. Адже кошти, які вдасться зібрати з благодійних внесків підуть на закупівлю потрібного обладнання 105 окремій бригади ТрО.

“Це про підтримку власного здоров’я і водночас це про підтримку Збройних сил України. Кожна гривня, зібрана завдяки реєстраційним внескам, буде спрямована на підтримку Збройних сил України. Тож це більше, ніж про Перемогу, це про силу національного духу України”, — відзначив директор Західного Хабу МХП Віктор Корягін.

“ФАЙНО ЗАБІГ” організовують спільно благодійний фонд “МХП-Громаді” та біговий клуб ShypShyna Run Club. Генеральним спонсором виступив “Західний Хаб МХП”. Кажуть, наше файне місто обрали  для такої події неспроста.

“Центральний офіс Західного Хабу знаходиться в місті Тернопіль. І саме в цьому місті була сформована 105 окрема бригада ТРО Збройних сил України, яка сьогодні захищає нас”, — сказав Віктор Корягін.

Забіг доступний для людей з будь-яким рівнем фізичної підготовки — і досвідченим спортсменам, і початківцям. Загалом пропонується п’ять дистанцій: дитячі на 100 та 200 метрів, а також дорослі –  на 5, 10 та 21 км.

“Це може зробити людина молодого віку, це може зробити дитина підліток, це може зробити старша людина, умовно, але досягти цієї цілі загально для всієї мети”, — зауважила рекрутер у компанії МХП Катерина Репела.

Технолог із точного землеробства у компанії МХП Олександр Нагорний зауважив, що бігом професійно не займався, тому вирішив, що підготувати тіло до більшої дистанції варто. Чоловік планує пробігти 5 кілометрів. Для нього це новий виклик.

А от керівник диспетчерського центру у компанії МХП Анатолій Пікуленко розповів що, для того, аби тримати себе у формі бігає по кілька кілометрів 2-3 рази на тиждень.

“Цей забіг, більшою мірою, як благодійність. Ми підтримуємо наші Збройні сили можливими способами. Тому брати участь може будь-хто, просто вибирає для себе більш посильне навантаження”, — підсумував Анатолій Пікуленко.

Зареєструватися на захід можна до 10 жовтня на сайті “Файно забіг – RunStyle”. Стартуватимуть учасники о 8 ранку з парку імені Тараса Шевченка. Переможці отримають грошові винагороди, кубки та подарунки. А ЗСУ – необхідну техніку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,