25.04.2024

Звернення до генпрокурора, іменні стипендії, почесні звання: підсумки сесії Тернопільської міської ради

Ваша реклама

Звернулись до генерального прокурора України. Депутати тернопільської міської ради підписали звернення до Ірини Венедіктової, стосовно упереджених дій працівників місцевої прокуратури до освітніх установ. 

Як наголосив міський голова Тернополя Сергій Надал, на думку місцевих прокурорів представники освітніх закладів не мають права здавати приміщення, які не використовуються школами в оренду. Хоча це робилося десятками років на підставі конкурсу, Прозоро і на загальних засадах.

Також на восьмій сесії вирішили ряд робочих питань. Зокрема, внесли зміни у програму “Турбота”, проголосували за те, аби “Теплокомуенерго” закупили газ на опалювальний сезон 2021/2022. Також затвердили прогноз місцевого бюджету на наступні три роки.

А ще проголосували за призначення іменних стипендій від міської ради для найкращих учнів та науковців. Виплачуватимуть кошти за особисті досягнення, вклад у розвиток та прославляння Тернополя.

Як пояснила начальниця управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк, представників подає дирекція і ради школи.

Та все ж, восьма сесія тернопільської міської ради була приурочена до Дня Незалежності України. Сьогодні присвоїли звання “почесний громадянин міста Тернополя” трьом: Євгену Удіну – заслуженому художнику України, Ярославу Лемішці – директору Тернопільської обласної філармонії, Віктору Шемчуку – президенту федерації водомоторного спорту України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,