18.05.2024

Знімати на фото чи відео стратегічні об’єкти в Тернополі та техніку заборонено

Ваша реклама

На Тернопільщині наразі ситуація стабільна та спокійна. Проте насичений сигналами тривоги день 21-го березня занепокоїв багатьох жителів. За добу 7 разів в місті та області звучали сирени та повідомлення «спускайтесь в укриття». Особливо схвилювала «повітряна тривога» о 16:20, тривалістю майже три години. 

Голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш заклиав жителів області не фільмувати стратегічні об’єкти Тернопільщини та пересування техніки.

“Тому що коли навіть є пересування техніки військової, починають витягувати всі, фотографувати. Ваші мобільні пристрої, які підключені до системи інтернету, теж можуть передавати дані. Не робіть цього. Цим самим ви викриваєте ворогу наші позиції. І наші збройні сили. Ви чули відповідно сьогодні довгу тривогу, остання, яка тривала… Ракети, які були випущені, не долетіли до точок. Тобто ПВО спрацювала ідеально. Тобто вони їх збили. Тим же самим, фіксуючи пересування нашої техніки, ви ворогові допомагаєте здеслокувати де що є”, — відзначив голова ОВА.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,