26.04.2024

Зізнання на камеру: 24-річний підозрюваний у вбивстві розповів про перепалку в селі Глещава

Креатор буд

Подія, яка сколихнула всю країну. Андрій Пекельний – той самий хлопець, якого підозрюють у вбивстві 24-річного юнака на Теребовлянщині. Трагедія трапилася на Великдень.

Непорозуміння між хлопцями виникло на сільській дискотеці. Потім, компанія молодиків наздогнали хлопця на його подвір’ї.
Зі слів підозрюваного у вбивстві, ножа взяв до рук, аби лише налякати нападників. Андрій думав, що після цього «непрохані гості» підуть. Проте, ті погрожували і намагались потрапити в будинок. Під час «шарпанини» один із них отримав ножове поранення, яке виявилось смертельним.

Свою провину Андрій Пекельний визнає, хоч і каже – так сталось ненавмисно.
Бабуся вбитого хлопця Катерина Воробець зазначила, у родині досі не можуть оговтатися від того, що трапилося. Проте, не звинувачують винуватця.

Наразі підозрюваний знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. Розслідування знаходиться на особистому контролі в міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це він написав на фб сторінці відомства.

Андрію Пекельному оголосили підозру згідно статті 118 Кримінального кодексу України – умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,