20.04.2024

Зірки футболу з Тернопільщини об’єдналися, щоб допомогти армії

Ваша реклама

Футболісти з Тернопільщини згуртувалися заради допомоги захисникам України. Задля цього створили Координаційний центр підтримки Збройних Сил України.

Обєдналися, зокрема, видатні гравці області, які грають або тренують у Прем’єр лізі. Спортсмени влаштували доброчинний аукціон. Про це розповів голова Асоціації футболу Тернопільського району Дмитро Андрієшин. Він сподівається, що футболісти зможуть підтримати українських військових.

Тернополянин Ігор Пердута, який грає у футбольному клубі “Ворскла”, виставив на аукціон футболки. Мета одна – допомогти військовим. А саме футболістам з Тернопільщини, які вже служать в армії, або готуються до цього. Підтримав ініціативу і Григорій Ярмаш, який виставив на аукціон свої футболки, розіграш однієї із них завершується у п’ятницю.

Окрім аукціонів організують і благодійний матч, де зірки тернопільського футболу зіграють із чемпіоном Тернопільської області, командою “Агрон”.

Зірковий матч відбудеться вже цієї неділі, 1 травня, на стадіоні села Боричівка Теребовлянської громади. Кошти від продажу квитків направлять на потреби військових, наголошують організатори. Тому закликають любителів футболу прийти і повболівати. За перемогу України перш за все. А хто не зможе бути на матчі, зможуть , окрім футболок, придбати на аукціонах і такі трофейні м’ячі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,