26.04.2024

Жительку Почаєва, яка возвеличувала путіна, допитали у суді

Креатор буд

Допитали обвинувачену у виправдовуванні агресії росії. Відбулося ще одне судове засідання у справі Ольги Ткачук. Жителька Почаєва поширювала дрписи із возвеличенням путіна та армії рф.

Обвинувачену у колабораціонізмі і виправдовуванні збройної агресії росії допитали у суді. Жителька Почаєва Ольга Ткачук надала пояснення щодо поширених у соцмережі фейсбук дописів, які, зокрема, возвеличують армію країни агресора і її лідера.

Вона відзначила, що не є авторкою відеороликів, які ми мали змогу побачити на попередніх судових засіданнях. Це думки політиків, експертів із різних країн світу, в тому числі США і Європи.

“Відеоролики я перепоширювала не маючи злого умислу, якоїсь корисливої мети не переслідувала. Україна — демократична держава і кожний її громадянин має мати доступ до різної інформації”, — заявила Ольга Ткачук.

Ольга Ткачук себе винною не вважає. Наголошує, такими перепоширеннями висловлювала свою суб’єктивну думку. Жінка не є експертом, зокрема, у сфері права, тож у подібних відео не вбачала пропаганди. Мета – спілкування із друзями, яких у фейсбуці має близько 130, розповіла Ольга Ткачук. Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,