20.04.2024

Жителі будинків на “Східному” у Тернополі обурені роботою обслуговуючого підприємства

Креатор буд

Як часто прибирають у вашому під’їзді? А от жителі будинку на вулиці Протасевича і пригадати не можуть, коли у них востаннє підмітали. Люди розповідають, їхнє обслуговуюче підприємство не реагує на скарги, а там кажуть – жодних нарікань і не отримують від людей.

Неприбрані під’їзди. Блохи і щурі у підвалах. Жителі будинку на вулиці Протасевича,14 скаржаться на своє обслуговуюче підприємство “Наш дім”. Кажуть, на території ще прибирають, а от у під’їздах — ні. Щурі, показують люди, вже мають тут свої доріжки до підвалу — у землі, у сходах.

Поки журналісти спілкувалися з людьми, до них підійшла жителька сусіднього будинку. Лесі України, 18 Людмила Печонкіна. Відзначила, заяву щодо роботи підприємства написала ще в серпні, а відповіді немає досі.

Пані Людмила провела журналістів до свого під’їзду, аби показати, на які саме звернення не реагує обслуговуюче підприємство. Пляма біля поштових ящиків — ні, то не чийсь туалет тут, каже жінка, це так затікає вода усередину.

Над входом у під’їзд тече накриття, через що і побілка відпадає. Щоправда, додає пані Людмила, на прибиральницю нарікань немає, під’їзд тут завжди прибраний.

Повертаємось на Протасевича. Люди відкрили нам підвал, аби показати який там стан. Загалом, кажуть, ще на початку війни навели лад, адже тут найпростіше укриття на випадок ракетної небезпеки. Показали під’їзд – старі і брудні ящики “почта”, на сходах сміття, бруд.

Як відзначає директор ПП “Наш дім” Анатолій Дмитришин, за його інформацією не було жодного звернення щодо неякісного прибирання цього будинку на Протасевича. До журналістів вийшла і майстриня. Чим завершилося спілкування з людьми — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,