01.05.2024

Журналісти “Тернопіль1” поспілкувалися з власницею легендарної кухонної шафки у Бородянці

Креатор буд

Тримаємось, як та кухонна шафка. Легендарне фото облетіло мережу інтернет всього за день. На ньому наслідки “русскава міра”. Розтрощена вщент квартира в Бородянці. Без стін та підлоги і лише старенька кухонька, тримається над прірвою. Вона мужньо витримала навалу орків.

Саме тому працівники тернопільської студії дизайну меблів вирішили  безкоштовно спроектувати дизайн та виготовити нові меблі власниці квартики в Бородянці. Про це заявив співвласник студії меблів та дизайнер Роман Погайдак.

Побачивши фото Роман розпочав шукати власницю цієї славнозвісної кухні. Виклав пост у фейсбук, і так за декілька днів вдалось розшукати її номер телефону. Пані Надія зараз перебуває неподалік містечка Бородянка. Такій пропозиції була дуже рада, розповідає Роман. Та навіть розповіла, який дизайн майбутньої кухні хоче.

Сама ж пані Надія нині проживає із братом у Київській області. Тому до неї журналісти “Тернопіль1” телефонують. Жінка каже, досі не може повірити, що її старенька кухонька стала зіркою інтернету. Її багато років тому, облаштовував покійний чоловік. Як виявилось, до стіни прикріпив дуже міцно.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,