06.05.2024

Жінка привласнила гроші “Укрпошти”, щоб “закрити” власні кредити на Тернопільщині

Ваша реклама

Маніпулювала чужими коштами. На Тернопільщині працівниця “Укрпошти”, зловживаючи службовим становищем, оплачувала власні кредити у фінансових установах. Жінка присвоїла більше 165 тис. грн “Укрпошти”.

Як повідомили правоохоронці, в обов’язки підозрюваної входила виплата пенсій, субсидій, переказів, приймання комунальних платежів, вручання посилок та листів. Залишки коштів жінка щодня мала обліковувати та передавати до каси відділення.

У березні адміністрація пошти виявила відсутність грошей у сейфі і з’ясувала, що працівниця їх використовувала у власних інтересах. Жінка взяла кілька мікрокредитів і, аби їх виплатити, використовувала гроші “Укрпошти”. Слідчі встановили, що частину привласнених грошей зловмисниця вже повернула. Обіцяла віддати і решту коштів. До слова, правоохоронці з’ясували, що підозрювана уже не вперше маніпулює із чужими грошима.

Слідство поліцейські завершили. Справу працівники поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,