07.05.2024

Зборівчанка на “Ukrainian Fashion Week”: юна дизайнерка вдруге представила власну колекцію одягу

Креатор буд

Двічі на “Ukrainian Fashion Week” та показ мод в Одесі. 16-річна Анастасія Берлізева зі Зборова стрімко підкорює українську фешн-індустрію. Сьогодні вона вже власниця бренду та дизайнерка двох колекцій одягу. Поділилася, що захоплення, яке кардинально змінило її життя, почалось саме під час локдауну.

Тоді дівчина випадково записалася у Львівську школу моди. Здобувала знання екстерном.

Далі екзамен. Завдання – створити колекцію одягу. Навчання закінчила успішно, після – випала можливість вперше представити школу та свої роботи на “Ukrainian Fashion Week”. Там юна дизайнерка презентувала колекцію під назвою “Блиск двотисячних”. Присвятила її своєму дитинству, лялькам Барбі та тодішнім іконам стилю Брітні Спірс та Періс Хілтон.

Повністю відчула атмосферу показів Анастасія вже у вересні цього року. На українському тижні моди 2021 юна дизайнерка представила колекцію, яку створила у колаборації із одеською ювеліркою. Пояснила, що кожна річ прикрашена деталями ручної роботи.

Анастасія розповіла, що емоції, які відчуває під час показів,важко передати словами. Та це того варте. Вже у планах має новий проєкт, проте всіх карт не відкриває. Зараз вона одинадцятикласниця, вчиться у Зборові. Перевелась на індивідуальне навчання, аби готуватись до основних предметів на ЗНО і водночас працювати над створенням одягу. Надалі планує здобувати професію дизайнера у столиці.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,