29.03.2024

Збір робочих телефонів для воїнів на передову оголосила тернополянка

Креатор буд

Якщо у вас вдома є непотрібний старенький, але робочий телефон, ви можете передати на добру справу для військових ЗСУ. Тернополянка проводить збір таких мобілок аби згодом передати їх туди, де це вкрай потрібно. Тож які саме телефони потрібні, дізнавалася наша знімальна група.

Ініціювала збір мобілок Дарця Веретюк. Вона давно  допомагає нашим захисникам різними шляхами. А кілька тижнів тому на своїй сторінці у Фейсбуці поширила допис, де пояснила які саме пристрої збирає.

Головні вимоги — аби телефон був робочим і приймав сигнал вхідного дзвінка. Зовнішній вигляд мобільного і дрібні дефекти неважливі.

Минулого року Дарця також проводила збір телефонів для військових, тоді люди активно долучались і вдалось отримати достатню кількість. Цього разу до неї знову звернулись дві бригади із проханням ще раз передати робочі засоби зв’язку.

До акції долучилось і кілька майстерень мобільних телефонів, які радо погодились ремонтувати та перепаювати пристрої. А ще завдяки їхнім майстрам, робочі телефони приймають і без акумуляторів.

Скільки пристроїв вже вдалося зібрати — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,