20.04.2024

Завершують ремонтувати дорогу, яка з’єднує села Скала-Подільської громади

Ваша реклама

Мешканці Скала-Подільської громади матимуть оновлену дорогу. Відрізок шляху Іванків-Гермаківка вже асфальтують. Це останній етап робіт.

За словами першого заступника голови Тернопільської обласної ради Володимира Болєщука, дорогу ремонтують на двох ділянках. Сьогодні асфальтують крутий підйом, який був в дуже жахливому стані. По ньому неможливо було проїхати.

А завтра буде асфальтування ділянки дороги в самому селі.

“Наша команда ремонтує дороги комунального значення, для того, щоб кожна громада мала якісну інфраструктуру”, — відзначив Володимир Болєщук.

Дорога між селами потребує ремонту вже давно, зізналися місцеві. За кілька десятків років вона стала практично всіяна ямами. У людей часто виникали проблеми з доїздом, адже сюди відмовлялись їхати не тільки водії маршруток, а й таксі.

Водій таксі Роман Кучер зауважив, що дорогу, мабуть, ремонтують вперше за 30 років. Кермувальник зізнався, що й не надіявся дочекатися оновлення шляху.

Оновлюють шлях за сприяння депутата обласної ради Віктора Твердохліба. Він як уродженець Борщівщини добре знає, наскільки важливою є дорога для громади. Віктор Твердохліб розповів, що цією дорогою він 30 років їздив і ходив пішки, тому лише як випала можливість, був зроблений відрізок шляху.

“Мені приємно звичайно помогти землякам і дуже багато було звернень, щоб провести ремонт особливо відрізок даної дороги”, — відзначив Віктор Твердохліб.

Через стан цього шматка дороги страждали жителі сіл Турильче, Підпилип’я, Вербівка, Залуччя, Нивра. Тепер, нарешті, їх зєднує дорога, якою можна їздити. Адже через ями, місцеві мали проблеми з маршрутним транспортом. Це підкреслив представник команди Івана Чайківського у Скала-Подільській громаді Василь Паламар.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,