29.03.2024

Засипало землею: деталі нещасного випадку в Тернополі

Ваша реклама

16 червня у Тернополі рятувальники витягували з-під завалу чоловіка. Сталося це на будівництві на проспекті Бандери. Під час виконання земляних робіт 43-річний потерпілий опинився у ямі завглибшки три метри.

Як повідомив начальник аварійно-рятувального відділення ГУ ДСНС у Тернопільській області Ігор Невінський, на потерпілого обрушилась брила землі.

Після порятунку, чоловіка у важкому стані госпіталізували. Спершу йому надавали допомогу в реанімації, а згодом перевели в травматологічне відділення лікарні швидкої допомоги.

За словами завідувача травматологічного відділення КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» Андрія Обаранчука, те, що пацієнта вчасно привезли зіграло чи не ключову роль. Зараз його стан стабільний, але виявили перелом тазу та кінцівок.

Сам постраждалий про обставини нещасного випадку розповідати не захотів. Не на камеру зізнався, офіційно працевлаштованим не був. На кого працював – теж не сказав. А на території, де трапилось нещастя, навіть немає паспорту будівництва.

Колись на розі вулиць Бандери і Дивізії Галичина було кафе. Зараз на цьому місці будується незрозуміле офісне приміщення. Фірму забудовника, і власне що саме планують тут робити не знають навіть місцеві мешканці.

Зараз усі деталі цього інциденту з’ясовують фахівці управління охорони праці. Там створять спеціальну комісію для розслідування обставин нещасного випадку. У разі, якщо підтвердять, що працював потерпілий нелегально, на фірму забудовника чекає штраф.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,