19.04.2024

“Закладчики” у Тернополі: чоловік влаштувався кур’єром на два сайти і розвозив наркотики

Креатор буд

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області викрили трьох “закладчиків”. Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Чоловіки в обласному центрі організували бізнес з продажу наркотиків методом «закладок».

В асортименті тернополян був весь спектр наркотиків – солі, марихуана, амфетамін, ЛСД, гашиш. Кожен відповідав за свою ділянку роботи: організатор разом з одним зі спільників замовляв та закладав згортки із сировиною, інший – забезпечував технічний супровід – обробляв фотографії та коректував геолокації з товаром. У день хлопці ховали близько сотні закладок і отримували за кожну від 55 до 75 гривень.

Правоохоронці провели у помешканнях підозрюваних одночасно 5 обшуків. Вилучили банківські картки, записники, сотню готових для продажі закладок та близько 100 грамів ще не фасованих наркотиків.

Також, у ході розслідування в помешканні одного із закладчиків працівники поліції виявили невеличку лабораторію з вирощування коноплі, облаштовану сучасною технікою.

У скоєному тернополяни зізналися. Вирішується питання про оголошення їм підозри.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,