18.04.2024

Два житлових будинки горіли за вихідні на Тернопільщині

Креатор буд

Впродовж трьох останніх днів вогнеборці Тернопільщини тричі виїжджали на гасіння пожеж житлових і господарських будівель. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Так, одне із загорянь виникло у п’ятницю, 17 вересня, у Почаєві на вулиці Плетянка. Там виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття будівлі на площі 60 м.кв., пошкоджено облицювання стін будівлі, а також меблі та речі домашнього вжитку на площі 20 м.кв.

У суботу, 18 вересня, в с. Кутянка Шумської територіальної громади Кременецького району виникла пожежа господарської будівлі та житлового будинку.Внаслідок пожежі знищено господарську будівлю та речі домашнього вжитку на площі 40 м.кв., пошкоджено покриття житлового будинку на площі 20 м.кв.

У с. В. Гаї Великогаївської територіальної громади Тернопільського району на вул. Галицька виникла пожежа в житловому будинку, внаслідок якої знищено речі домашнього вжитку, диван, один віконний проріз, покрівля будівлі на площі 90 м. кв., пошкоджено облицювання стін житлової будівлі на площі 30 м. кв.

До гасіння пожеж залучалися вогнеборці Тернопільщини.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,