27.04.2024

Новини компаній

Яким був 2023 рік для компанії “Креатор-Буд”

Креатор буд

Для колективу компанії “Креатор-Буд”, як і для всіх українців, 2023 рік був непростий, сповнений серйозних викликів, насичений різноплановими завданнями і важливими подіями всеукраїнського значення.

У році, що минає, не зважаючи на складну економічну ситуацію в державі,  компанії “Креатор-Буд” вдалося  зберегти темпи будівництва житлових комплексів, які зводяться в трьох містах України і стартувати з новими проектами не тільки у нашій державі, а й за кордоном.

У Тернополі в 2023 році зданий в експлуатацію ЖК “Метрополь”, на вулиці Шептицького-Доли, протягом року активно велись будівельні роботи з будівництва ЖК “Набережна вежа” (вул. Білецька), ЖК “Атланта Тавер” (вул. Нечая), ЖК “Домініканський” (вул. Опільського), ЖК “Манхеттен” (бульвар Куліша), Мікрорайону “Беверлі Хіллз” — третього та четвертого будинків (вул. Микулинецька,116) і Варшавського мікрорайону: шостої, сьомої та восьмої черг.

У 2023 році “Креатор-Буд” стартував з новим проектом у Тернополі — одночасно відбувалось будівництво п’яти будинків сучасного комплексу нового якісного рівня “Варшавський deluxe”. Сьогодні перший будинок — на завершальному етапі.

У Львові у 2023 році здано в експлуатацію шостий  будинок житлового комплексу на вулиці Стрийській. Будується сьома черга, завершуються роботи з будівництва дитячого садка, що на території даного комплексу. Будівельники активно працюють над зведенням ЖК “Бетховен”, що на вулиці Городницькій. На завершальному етапі – будівництво шостого та сьомого будинку. Стартували у продажу цього року також восьма та дев’ята черги комплексу, на цей час на будівельних майданчиках теж тривають будівельні роботи.

У Києві “Креатор-Буд” завершує будівництво другого будинку ЖК “Creator City” на вулиці Дегтярівській  і продовжує будівельні роботи у третьому та четвертому будинках комплексу.

Триває будівництво ЖК Krauss Gallery, що на вулиці Круглоуніверситетській. Паралельно завершуються  роботи на будівельних майданчиках першого та другого будинків ЖК Gravity park на Берестейському проспекті (проспект  Перемоги).

За підсумками року, “Креатор-Буд” визнано Девелопером 2023 р. за версією IBUILD.

IBUILD — це премія для кращих у будівельній галузі України. Компанія здобула 3 нагороди. Зокрема, визнана девелопером 2023 року, а проєкти Creator City та Gravity Park, що будуються у Києві, отримали перемогу серед найкращих житлових комплексів України.

У 2023 році “Креатор-Буд”  виходить на міжнародний ринок і стартує з будівництвом нового багатофункціонального комплексу “Central park” в Польщі, у місті Катовиці.

У 2023 році делегація компанії “Креатор-Буд” стала учасником Міжнародного форуму “RECOVERY CONSTRUCTION FORUM 2023” у Варшаві. Під час форуму в Польщі команда компанії “Креатор-Буд” взяла участь у  дискусійній панелі, присвяченій темі “Особливості будівельного ринку України та перший досвід відбудови”.

У серпні  Наказом Президента України Володимира Зеленського від 5.08.2023 р. №559 нагороджено Голову Ради Директорів компанії «Креатор-Буд» Ігоря Гуду за співпрацю у відбудові нашої держави. Протягом кількох місяців працівники  компанії «Креатор-Буд» відновили 33 зруйновані будинки у селищі Архангельське, що на Херсонщині. Селище 8 місяців перебувало в окупації російських загарбників.

 

 



Джерело | Т1 Новини