25.04.2024

Якою буде погода в останні дні лютого на Тернопільщині

Креатор буд

Фото з мережі Інтернет

Останні зимові дні. Тернопільські метеорологи оприлюднили прогноз погоди на кінець лютого. Вже від завтра, 25 лютого, погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над білоруссю.

У суботу на Тернопільщині буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень дощі, подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 5º тепла, вдень 5 – 10º тепла.

Завтра вдень очікуються місцями пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. 25 – 26 лютого вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Оголошений І рівень небезпечності, жовтий.

26 лютого буде хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

У понеділок, 27 лютого, прогнозують хмарність. Місцями невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,