28.04.2024

Новини компаній

Якість, комфорт та довговічність: меблевий салон “Три дивани” завоював перемогу в конкурсі “Народний бренд-2023”

Креатор буд

“Три дивани” — кращий меблевий салон, де точно знають, що таке якість, комфорт та довговічність. Український виробник сучасних та зручних меблів, а головне за доступною ціною. “Три дивани” — це не лише про створення простору, але й про втілення ваших мрій у реальність. І саме завдяки особливій довірі своїх покупців уже третій рік поспіль компанія завойовує почесну відзнаку та стає кращою з кращих за думкою тернополян.

Цьогоріч “Три дивани” перемогли у конкурсі “Народний бренд” у номінації “Меблевий салон”. Переконані, ця відзнака — результат сумлінної праці, адже компанія завжди прагне бути лідером на ринку та уважно ставиться до кожного відвідувача.

“Емоції були надзвичайно позитивними, як і три роки тому, так і сьогодні. У перемогу ми вірили. І наші клієнти вірили. І кожен з клієнтів, які нас підтримували своїм голосом, нам говорили “Ми впевнені, що ви переможете”, — відзначила менеджерка по роботі з клієнтами компанії “Три дивани” Олена Назаревич.

Компанія “Три дивани” існує ще з 2007 року і за цей час змогла успішно зарекомендувати себе на ринку, як надійний виробник. Тут ви зануритеся у світ комфорту, де кожна деталь відображатиме ваше бажання створити затишне середовище.

“Наша мета — це забезпечити людей дійсно якісними та надійними меблями, які відповідатимуть їх вподобанням та потребам”, — наголосила маркетологиня компанії “Три дивани” Катерина Лимар.

Кожен крок у цьому магазині – це крок до створення вашого власного ідеального простору. Недаремно салон має найвищий рейтинг за позитивними відгуками у гугл-пошуку серед меблевих компаній Тернополя.

“На даний момент ми постійно розширюємо наш асортимент. Ми співпрацюємо тільки з передовими постачальниками, також розиваємо напрямок онлайн продажів, щоб люди могли придбати собі меблі з різних куточків України не виходячи з дому”, — підкреслила Катерина Лимар.

Прямі та кутові дивани, корпусні меблі, столи, стільці, вітальні — все це представлено у широкому асортименті меблевого салону “Три дивани”. Адже тут, однозначно, комфорт перетворюється на cтиль життя.



Джерело | Т1 Новини