25.04.2024

Які ціни на новорічну ялинку та прикраси до неї у Тернополі

Ваша реклама

Незмінний символ Нового року. У Тернополі стартував сезон продажу новорічних дерев. Наші журналісти дізналися скільки вартують живі та штучні деревця і які зараз ціни на ялинкові прикраси.

Андрій продає ялинки вже багато років. Каже, цього року в ціні ялинки зросли більше як на 100 гривень. Найдешевші вартують 500 гривень. Живі ялинки поки що попитом на тернопільському ринку не користуються. Розповідає, ціни на ялинки залежать від висоти, пишності та звідки ялинку привезли. У його асортименті є дерева з-за кордону та з Закарпаття.

А от у продавця Федора ціни інші. Він каже, ставить нижчу вартість, щоб люди купувати. Та і поторгуватись не проти, аби покупці мали змогу придбати ялинку та потішити себе на новорічні свята.

Покупці ж цінам на ялинки дивуються. Кажуть за такі гроші краще куплять продуктів на новорічний стіл. Проте є й ті, які попри все купуватимуть ялинки в свої домівки.Бо головне на свята – потішити себе і родину.

Штучних ялинок на ринку майже немає, та і купують їх мало, кажуть продавці. Головною причиною є надто висока ціна. Зокрема за штучну ялинку висотою 2 метри потібно віддати 2-3 тисячі гривень.

А ось кільки вартують новорічні прикраси — дивіться в сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,