14.05.2024

Як триває карантин у Почаєві

Ваша реклама

На контрольно-пропускних пунктах працюватимуть цілодобово фахівці.

Діють 4 КПП та цілодобово чергують медики, працівники ДСНС, військовослужбовці. 

На Великдень у Почаєві проводили богослужіння, а деякі віряни без масок та без дотримання дистанції перебували у середині храму. Тож у Головному управлінні поліції у Тернопільській області прийняли рішення про, те, аби закрити місто на карантин.

– Введено надзвичайний режим в’їзду, виїзду на територію міста Почаїв. Виставлено 4 контрольно пропускні пости, до яких залучені медики, працівники ДСНС, військослужбовці, – розповідає начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Дозволили в’їзд у місто тим автівкам, які забезпечуватимуть життєдіяльність, також працівникам державних служб, які знаходяться у Почаєві. На контрольно-пропускних пунктах працюватимуть цілодобово фахівці, які консультуватимуть людей у разі необхідності. Кількома днями раніше, все місто працівники ДСНС продезінфікували спеціальними розчинами.

Нагадаємо, що перший випадок захворювання коронавірусом лабораторно підтвердили ще минулого тижня у священнослужителя зі Збаража, який був учасником хору у Почаївській лаврі. Головна санітарна лікарка Тернопільщини Оксана Чайчук повідомила, що не можуть встановити точну кількість контактних осіб, оскільки керівництво Почаївської лаври не виходило на зв’язок

– Пробували вийти на зв’язок з предстоятелем Почаївської лаври, він на зв’язок не виходить. Мер Почаєва також не приймає великої участі. Каже що він нічого та нікого не знає і давати інформацію не може, – розповідає Оксана Чайчук.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,