03.05.2024

Як тернополяни можуть скористатися послугою “Соціальне таксі”?

Ваша реклама

Тернополяни мають змогу користуватися соціальним таксі. Послуга доступна для маломобільних груп населення, зокрема для людей, які користуються кріслами колісними, ходунками, милицями, палицями тощо.

Людям, які хочуть викликати соціальне таксі, треба залишити замовлення за три дні до виїзду (в екстрених випадках — не менше, ніж за 1 годину до виїзду). Для цього слід написати письмову заяву в приміщенні Терцентру чи зателефонувати за номером 0352235668, 0674611075. Заявку можна відправити й на електронну пошту: ternopil.tercenter@gmail.com (обов’язково потрібно вказати контактний номер телефону для зворотного зв’язку).

За результатами опрацьованих заяв складають графік надання транспортної соціальної послуги на кожен день.

Замовлення на екстрені поїздки можуть виконувати при наявності вільного часу в графіку або при співпадінні маршруту екстреної поїздки із запланованим маршрутом та за наявності вільного місця для перевезення.

Замовлення виконують в робочі дні: понеділок – четвер, з 08.00 год по 17.15 год, у п’ятницю з 8.00 год по 16.00 год, згідно з розробленим графіком. “Соціальне таксі” не працює в суботу, неділю, державні свята.

При одночасному виклику “Соціального таксі” декількома особами, перевага надається людям, котрі повинні дістатись до медичних, лікувально-профілактичних, санаторно-оздоровчих та реабілітаційних закладів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,