27.04.2024

Як Теребовля відзначила День міста

Креатор буд

Фото: Теребовлянська міська рада

926 день народження. Жителі та гості Теребовлі відзначили День міста. Святкова програма включала багато цікавих і різноманітних заходів.

Про це поінформували на ресурсі Теребовля.city.

Так, 7 липня всіх спочатку об’єднала молитва. Згодом на міському стадіоні “Колос” відбувся обласний турнір з футболу для дітей. Також для малечі в парку імені Т. Г. Шевченка організували бібліоліто.

На другий день святкування люди також гуртувалися на міському стадіоні. Місцевих і гостей запрошували на благодійний ярмарок вареників, вечір інструментальної музики та вечір українського кіно під відкритим небом.

Відзначення Дня міста завершилося патріотичним концертом і вітанням міського голови Олега Продана. У рамках відзначення Дня міста вручили відзнаки «Почесний громадянин Теребовлянської міської територіальної громади» сім’ям загиблих Героїв.

Також охочі могли долучитися до нічної екскурсії з князем Васильком.

Слід відзначити, що багато заходів були доброчинними — люди збирали гроші на потреби ЗСУ, зокрема на купівлю приладу нічного бачення для воїна-земляка. Ще майже 8 тис. грн. для ЗСУ за свої послуги зібрав Туристично-інформаційний центр Теребовлі.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,