26.04.2024

Вимушеним переселенцям допомагають поліцейські Тернополя

Креатор буд

Одяг, дитяче харчування, засоби гігієни, солодощі та інші необхідні речі привезли та передали вимушеним переселенцям працівники патрульної поліції. Жінок, дітей та пенсіонерів поселили в гуртожитках одного із місцевих вишів.

“Ми намагаємося не забувати про наших громадян, які опинилися в скрутному становищі. Сьогодні ми тут разом з нашими волонтерами забезпечити людей найнеобхіднішими речами. Особливо це стосується вразливої категорії населення”, – розповідає командир батальону управління патрульної поліції в Тернопільській області Павло Денькович.

Чотирнадцять днів у підвалах змушена була переховуватися родина Руслани Кравченко. Жінка приїхала до Тернополя з Боярки разом із дітьми. Трималися та надіялися на краще довго, але коли почалися активні бойові дії – вирішила перестрахуватися та залишити рідну домівку.

Їхати потягом не наважилася. Добиралися на захід автомобільною колоною лісовими та польовими дорогами, аби не потрапити під обстріли окупантів.

“Знайти житло з двома дітками було важко. Але нас прийняли тут чудово, люди привітні, допомагають усі і всім чим можуть. Навіть на ринку м’ясо нам давали безкоштовно. Дякую усім. І малому теж дуже подобається”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,