19.04.2024

“Видіння” київського художника представили у Тернополі

Ваша реклама

Шепіт всесвіту через пензель. У Тернополі відбулась презентація виставки «Видіння» київського художника Євгена Клименка.

Понад 20 робіт вже можна побачити в галереї сучасного мистецтва «Na пошті». Полотна ваблять усіх поціновувачів живопису своєю неординарністю та оригінальністю. Організатори кажуть, специфіка сучасного мистецтва у тому, що воно представлене через перформенс та інсталяцію, в Україні – живописом. Це перша виставка Євгена в Тернополі. Над роботами працював протягом півроку.

Художник працює у різних техніках, поєднуючи олійні фарби та пастель. Улюбленої немає, проте виділяє скетчинг та графіку олівцем. Створює сучасні картини, проте полюбляє роботи досвідчених і знаних майстрів, зізнався хлопець. Послання від митця глядачам сподобалось. Тернополяни вже оцінили сучасне мистецтво. Неймовірно поєднанні техніки та структура вражають та захоплюють, зазначили жителі міста.

Додамо, побачити «Видіння Євгенія Клименка» можна у галереї сучасного мистецтва «Na пошті». Картини будуть представлені до 20 серпня. Далі ж повернуть у Київ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,