18.05.2024

В’яжуть та вишивають: переселенки та тернополянки заспокоюють нерви рукоділлям

Креатор буд

Аби здолати стрес, беруться за улюблену справу. Активніше займатися рукоділлям у Тернополі почали жінки із тих територій, де ведуться бойові дій, та тернополянки. Переконані: це зараз єдиний спосіб заспокоїтись. Оскільки монотонна робота дозволяє відволіктися від щоденних турбот і зняти емоційну напругу.

Пані Олена приїхала до Тернополя із Києва. Столицю разом із дітьми покинула ще у перші дні війни. Тепер вона тут у файному місті адаптувалась та знову розпочала займатися улюбленою справою – рукоділлям. Жінка полюбляє в’язати та вишивати. Нині це хобі перетворилось на заняття-антистрес, каже пані Олена.

Нині пані Олена разом із подругою прийшли на тернопільський ринок щоби обрати матеріали. Пряжу шукають на декількох прилавках, бо хочуть конкретного кольору і текстури. До вибору підходять відповідально.

Нині вишивка чи в’язання – це хороший спосіб заспокоїти нерви, каже пані Олена. Окрім цього, матеріали – не дорогі. Тому таке заняття може дозволити собі кожен. Підтверджують ці слова і продавці у крамничках для рукоділля: кажуть, покупців останнім часом дійсно стало більше. Дехто купує схеми для вишивання бісером, дехто пряжу для в’язання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,