02.05.2024

Новини компаній

Впевнений старт і постійна праця: ТРЦ “Подоляни” здобув 16 перемогу в конкурсі “Народний бренд”

Креатор буд

“Народний бренд 2023”. Вже вшістнадцяте тернополяни у номінації “Торговий центр” віддають перевагу торгово-розважальному центру “Подоляни”. Отримує цю престижну нагороду компанія з першого року свого існування, а, до речі, днями вони відзначили уже 16 річницю.

Тут понад 200 ексклюзивних магазинів торгової галереї, найширший вибір розваг та корисного дозвілля для всіх вікових категорій. “Подоляни” стали улюбленим місцем шопінгу, розваг і відпочинку і для самих тернополян, і для гостей міста.

“Ми намагаємося робити все можливе, щоб у нашому комплексі було для усіх комфортно, щоб кожен знайшов ту послугу і ті товари, які він вбачає. Ми більше, ніж торгово-розважальний центр, тому що в нас відбувається дуже багато акцій, зокрема соціальних та благодійних”, — заявила директорка з розвитку ТРЦ “Подоляни” Тетяна Чубак.

Постійна праця та впевнений старт, кажуть, ключ до їхнього успіху. Бо добре знають, що таке з першого дня відкриття  постійно розвиватися, удосконалюватися та самодисциплінуватись.

“Ви знаєте, дуже легко здобути перемогу, але надзвичайно важко її втримати, кожного року відповідаючи цьому рівню. І ми намагаємось робити усе можливе, щоб з кожним роком отримувати народне визнання. Бо це є найвища нагорода, коли самі люди визнають, що ти є номер один в своїй галузі”, — пояснила Тетяна Чубак.

Тож додають, підтримка з боку українців – є найбажанішою і найціннішою нагородою у такий складний для  бізнесу час. Аби триматись на високому рівні впродовж років важливе не лише вдале розташування та асортимент, але й злагоджена команда працівників. А разом фахівців у ТРЦ «Подоляни» понад півтори тисячі.

“Наше основне гасло “Єднаємо серця, зміцнюємо родини”. У нас родинний комплекс, де кожен — від маленьких діточок, до старшого покоління може знайти заняття для себе, піти в кінотеатр, зіграти в боулінг, піти на ковзанку, на концерт, взяти участь в якихось спортивних змаганнях або відвідати концерт, якийсь благодійний захід в Концерт-холі “Подолян”, пообідати разом, зробити шопінг, гарно провести час”, — підсумувала директорка з розвитку ТРЦ “Подоляни”.

Відзнака “Народного бренду” — це насамперед прояв підтримки та визнання серед тернополян. Адже компанія цінує народну довіру та намагається ставати щоразу кращими заради своїх відвідувачів. І підтвередження цьому – щороку понад 6 мільйонів людей відвідує цей торгово-розважальний комплекс. А це завжди нові відкриття, нові враження та нові емоції.



Джерело | Т1 Новини