18.04.2024

Волонтери Тернопільщини, які тримають тил і допомагають ЗСУ, не втомлюються допомагати навіть у своє свято

Креатор буд

Воює уся країна, а тому ми – непереможні. Наше військо – це мільйони людей різних професій, діти та дорослі, які щодня допомагають ЗСУ. Про волонтерів ми розповідаємо вам у сюжетах і публікаціях чи не щодня. Бо їх безліч… Це люди, які печуть хліб і готують смаколики для військових, виготовляють буржуйки, забезпечують ЗСУ автомобілями. Сьогодні, 5 грудня, світ відзначає Міжнародний день волонтера. Згадуємо розповіді про наших доброчинців і дякуємо за їхню працю.

Активно волонтерять і дорослі і малі. Школярі у вільний від навчання час, або ж на канікулах шукають можливість, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Наприклад, Ярослава Гаврищук, аби підтримати військових. Ми дбаємо, щоб захисникам та захисницям на передовій було тепло. Для цього в тилу – майструємо буржуйки. Хочемо, щоб вони мали міцне здоров’я. Для цього готуємо вітамінні чаї та збираємо продукти. Ми шиємо одяг, і взуваємо – все, аби військовим було зручно.

Чи не кожний, з ким зараз можна зустрітися на вулицях – волонтерив бодай трохи. Анатолій з онукою теж доєднувалися, бо хочуть допомагати захисникам України. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,