06.05.2024

Водії обурені подвійною суцільною смугою на Бродівській

Креатор буд

Об’їжджай, або порушуй. Перед таким вибором поставили мешканців вулиці Бродівської. І не лише їх, а й водіїв, які підвозять товар до місцевих підприємств. Кілька днів тому оновили дорожню розмітку. І подвійна суцільна лінія водіїв шокувала.

Люди кажуть, не завадив би поворот вліво. Бо ж повернути сюди напряму тепер не можна, треба об’їжджати. Тобто заїжджати аж в місто і на цьому перехресті — робити розворот. І не виключено, що великі машини створюватимуть перешкоду для інших водіїв.

Водії пояснюють, на цій вулиці багато підприємств, до яких щодня приїздять вантажівками. І тут незручність — заїхати не можна. Шукайте об’їзду. Переконують, колись цих суцільних тут не було, і проблем відповідно теж. Тому хочуть аби цю дорожню розмітку змінили.

Поблизу одного з підприємств зустрічаємо Андрія Строєвуса. Чоловік тут працює вже майже 20 років. Каже, щодня їде саме цією дорогою. Але, зараз щоб заїхати на підприємство змушений порушувати.

За коментарем ми звернулися у службу відновлення та інфраструктури. Пояснити появу подвійної смуги там часу не знайшли. Тож ми надіслали інформаційний запит. Запитали про доцільність розташування подвійної суцільної смуги на вулиці Бродівській та коли планують створювати проєкт з урахуванням вади. Деталі — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,