25.04.2024

Власні вироби з пластиліну задля допомоги ЗСУ продає п’ятирічний тернополянин

Креатор буд

Українську армію підтримують навіть дошкільнята. Маленький Макар з Тернополя ліпить патріотичні фігурки з пластиліну та продає їх. Виручені гроші хлопчик з допомогою мами перераховує на потреби ЗСУ. З юним патріотом познайомилася наша знімальна група.

Макару лише п’ять років, але він вирішив не бути осторонь боротьби нашої країни. Хлопчик ліпить із пластиліну патріотичні фігурки. Зокрема, наших воїнів.

А ще обличчя, підказує мама хлопчика, художниця Тетяна Васенда. Більшість фігур – це наші воїни, козаки і козачки – усміхнені і передають веселу українську вдачу. Навіть у складні часи. Найсерйозніший з усіх – оцей чоловік – це Володимир Зеленський, каже Макар.

Мама згадує маленького волонтера згадує, влітку діти у дворі почали продавати фрукти для підтримки воїнів. І Макар загорівся цією ідеєю – допомогти. Хлопчик зліпив фігурку і вирішив її продати.

Вартість робіт Макара різна – від 3 до 100 доларів. Всі ціни визначає сам автор. Роботи відправляють у Польщу, США, деякі роботи купують і у Тернополі. Деталі дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,