26.04.2024

Віримо в перемогу: рада оборони Тернопільщини підбила підсумки роботи за тиждень

Ваша реклама

Разом до перемоги. На брифінгу ради оборони Тернопільщини розповіли, як живе область у воєнний час.

Так, триває роздача зброї добровільним формуванням тероборони. Продовжуються вишколи та навчання для захисників України. Частина тероборонівців уже воюють в гарячих точках нашої України.

Станом на 13 березня Тернопільщина прийняла 40 тисяч біженців. Аби забезпечити тернополян і переселенців продукцією за доступними цінами, влада закликала організовувати сільськогосподарські ярмарки. Перший вже відбувся у суботу, 12 березня.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш, що наразі відновлювати роботу садочків небезпечно. Водночас він не відкидає таку можливість у майбутньому, проте лише за умови погодження з військовими та наявністю у закладі укриття.

Представники влади наголосили і на тому, що планове та позапланове лікування чоловіків від 18 до 60 років в лікарнях області проводитимуть з дозволу військового комісаріату. Варто відзначити, що медичні заклади не переповнені і працюють у звичному режимі.

Начальник головного управління поліції в області Олександр Богомол попросив жителів Тернопілля не фільмувати та не розповсюджувати інформацію про будівництво оборонних постів і споруд.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,