26.04.2024

Військовий з Тернопільщини, доньці якого всією країною збирали на операцію, дякує за допомогу Карінці

Креатор буд

Спільними зусиллями вдалося зібрати рекордну суму коштів на лікування. Декілька місяців тому ми розповідали вам історію Каріни Янчецької. Ще в ранньому віці в дівчинки виявили ДЦП, а згодом і остеохондроз поперекового відділу хребта і грудної клітки. Мама Карінки померла від онкології, тому виховання і лікування малечі повністю лягло на плечі батька.

З моменту першої зустрічі журналістів із Каріною пройшло вже понад 5 місяців. За цей час дитині зробили три операції. З допомогою небайдужих на лікування Каріни вже вдалося зібрати понад 900 тисяч гривень. Зараз дівчинка разом з татом готуються до ще однієї операції. Її мають провести у столичному Охматдиті.

Історію цієї родини побачили тисячі українців в усьому світі, але знайшлися й ті, хто хотів нажитися на чужому горі. Батько Каріни каже, невідомі навіть створювали фейкові рахунки та фонди, куди потрібно було переказувати кошти нібито на лікування дівчинки. Саме тому рідні і близькі просять усіх, хто захоче надалі підтримувати сім’ю військового, телефонувати безпосередньо батькові.

тел. 098 415 92 10 – Сергій Янчецький



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,