20.04.2024

Війна, COVID-19 та розвиток громад: представники “Європейської Солідарності” на Тернопільщині підсумували 2021 рік

Ваша реклама

Підсумували непростий 2021 рік. У Тернополі відбулася конференція обласної організації партії «Європейська Солідарність». Говорили про головні виклики, з якими зіткнулись впродовж року та планували роботу на новий 2022 рік.

Участь у заході взяли нардепи. Це Максим Саврасов та Софія Федина. Обранці кажуть, сьогодні перед проукраїнськими силами стоїть багато викликів на внутрішній та зовнішній політичній аренах. Тому завдання №1 – мобілізовувати сили в кожному регіоні, аби в разі найменшої загрози, бути готовими дати відсіч.

«З наступного місяця, одразу по святах, ми мамо бути мобілізовані. Коли говорять про тривожний рюкзачок для військових, то ми всі розуміємо, що цей своєрідний рюкзачок має бути у кожного з нас», — відзначила Софія Федина.

За останніми дослідженнями всеукраїнських компаній – у 2021 рейтинг «Європейської солідарності» зріс в декілька разів. В цьому заслуга різних структурних підрозділів партії, кажуть у керівництві обласної організації «ЄС», а саме: громадських організацій «Справа Громад», «Солідарна молодь Тернопільщини», «Брати по Зброї» та жіночого крила ЄС. Про це розповів депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,