26.04.2024

Відірвало голову і понівечило тіла: чоловік зізнався у скоєному 15 років тому ДТП

Ваша реклама

15 років переховувався від суду. У Тернополі чоловік, який у 2005 на смерть збив двох подруг, 29 червня 2021 року прийшов до поліції з повинною.

Трагедія трапилася на цій вулиці у селі Петриків. Місцеві жителі події тієї трагічної ночі з болем згадують і сьогодні. Розповіли, Наталя Гнатієвич і Світлана Козлюк близько опівночі поверталися додому. Поруч з ними  йшли ще кілька людей зі спільної компанії. Та в якийсь момент молодь побачила машину, яка на швидкості неслася дорогою. За лічені секунди трапилося найгірше – автомобіль на смерть збив двох дівчат.

Люди зазначили, тіла подруг були жахливо понівечені, одній з них від удару відірвало голову. Почувши крики, на місце аварії почали збігатися сусіди, пригадали жителі села. За їхніми словами, водій ж автомобіля з місця аварії втік. Згодом, коли сюди приїхали всі надзвичайні служби і рідні, то голови однієї з дівчат не знайшли. Поховали двох подруг на місцевому кладовищі. Тоді попрощатися із зовсім юними дівчати прийшло чи не все село.

І навіть через 15 років після трагедії, людям й досі складно пригадувати деталі жахливої ДТП. Адже довелось хоронити дівчат двічі, спочатку тіла, а потім голову однієї з подруг, яку знайшли через кілька днів.

Після трагічних подій правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який збив на смерть дівчат. Та зі слів людей, обвинувачуваний виїхав з країни. Згодом його оголосили в міжнародний розшук. І от тепер, через 15 років після скоєного, він сам прийшов у поліцію і зізнався.

У Нацполції області повідомляють, наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 1 липня о 17.30 суд має обрати йому запобіжний захід.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,