19.04.2024

Верхній рівень Гаївської транспортної розв’язки планують відкрити для проїзду

Креатор буд

Роботи із будівництва Гаївської транспортної розв’язки тривають. Вона розташована на об’їзній дорозі Тернополя і, як передбачено проектом, буде дворівневою.

Працівники підрядної організації, яка займається зведенням, пояснили – дорога від Гайової до Великих Гаїв – буде нижнім рівнем. Частину робіт там вже виконали.  Стосовно верхнього рівня, міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, дорогу там асфальтуватимуть. Він також додав, що сподівають завершити роботи впродовж двох тижнів.

Коли рух відновлять на верхньому шляхопроводі розв’язки, працівники підрядної організації почнуть виконувати роботу з правого боку об’єкту. Встановлять 56 буронабивні палі і будуть бетонувати підпірні стінки мосту.

Зараз з боку вулиці Об’їзної до села Великі Гаї можна доїхати спеціально створеною тимчасовою дорогою. Працівники її зробили зі спеціальних бетонних плит. За словами директора ТОВ «Тернопіль мостобуд» Юрія Левковича, цей шлях буде діяти до завершення будівництва всієї Гаївської транспортної розв’язки. Він також наголосив, що це єдиний такого типу проєкт на Західній Україні.

Додамо, завершити будівництво Гаївської транспортної розв’язки планують до кінця 2021 року.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,