23.04.2024

Вдарив, а потім пробував врятувати: підозрюваний у вбивстві Павла Гоцка розповів свою версію трагедії

Ваша реклама

У Тернопільському міськрайонному суді обирали запобіжний захід Михайлу Сиротюку – чоловіку, якого підозрюють у вбивстві 25-річного Павла Гоцка. Під час засідання обвинувачуваний розповів свою версію того, що відбувалося вночі неподалік нічного клубу у Тернополі.

Підозрюваний зазначив, що він бійку не розпочинав. Все почалося зі словесної перепалки, а далі вже інші учасники конфлікту почали з’ясовувати стосунки кулаками. Під час бійки не усвідомлював, що наносить смертельний удар. Чоловік запевнив, першим його зачепив Павло.

Також підозрюваний пояснив, удари потерпілому наносив не лише він. У коментарі нашим журналістам  Михайло пояснив, що в той вечір з друзями дійсно вживали алкоголь і під ранок вже збиралися додому, коли трапився конфлікт з компанією, в якій був Павло. Причина – загублений навушник.

На суді ж обвинувачуваний запевняв, після бійки він намагався допомоги привести Павла до тями – пішов в магазин за водою, коли зрозуміли, що хлопцеві погано. Та було вже запізно – хлопець помер до приїзду швидкої. На місці медики констатували смерть, а компанія, в якій був і обвинувачуваний, пішла з місця події – зазначив на судовому засіданні прокурор.

Саме тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть – є статтею, за якою ведеться слідство у справі смерті Павла. Михайлові Сиротюкові ж суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою на строк 60 діб.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді може бути оскаржена в апеляційному порядку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,