19.04.2024

Український прапор — дитячими долоньками: у Тернополі влаштували святковий флешмоб

Ваша реклама

Після святкової Літургії на парафіян Архикатедрального собору чекав сюрприз — ігри та забави для малюків. Перехожі теж доєднувалися до дійства. Особливо раділа дітвора.

«В теперішній час наше завдання було обгорнути наших діточок любов’ю. Діти – це цвіт нашої нації, це віра у світле майбутнє. Це є наші найталановитіші, найпрекрасніші зернятка, які породжують нову Україну», — відзначила організаторка дитячого свята Лілія Рутецька.

«Це дуже важливо в такий неспокійний час захистити наших дітей. Подарувати їм ці моменти радості, безпеки, спокою. Дуже важливо, щоб вони відчували справжню радість життя , а потім цією радістю могли ділитися з іншими», — заявив священник Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Борогодиці отець Роман Демуш.

Для малюків влаштували кілька танцювальних флешмобів. Пісня «Ой у лузі червона калина» – це вже своєрідний народний гімн. Дітки старанно вчили основні рухи, щоби танцювати. Також діти вчилися робити оригамі та малювали листівки для воїнів. Завершальним акордом дитячого свята став флешмоб з розфарбовування народного прапора.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,